Tuesday, November 1, 2016

IZAZOV: POTROŠI ZA 3 MJESECA!

 Hej! Ovaj put vam donosimo malo drugačiji post. U pitanju je izazov potroši za tri mjeseca paletu sjena. Nama zvuči zanimljivo i jedva čekamo da vidimo da li ćemo uspjeti u tome. U izazovu će nam se pridružiti i Lejla sa bloga Beauty by Lejla. Naravno mogu nam se pridružiti i ostale blogerice kao i čitatelji u komentarima. Nas tri smo odabrale palete koje ćemo probati potrošiti za 3 mjeseca. Svakog mjeseca ćemo praviti presjek gdje ćemo vam pokazati kako nam ide. Odlučile smo se za ovaj izazov jer svi znamo da se palete samo skupljaju, a rijetko se neka čitava potroši. Držite nam fige da potrošimo ove!
Naravno plan nam je da ako uspijemo potrošiti ih počastimo se nekim novim paleticama, jer realno ko im može odoljeti. Nadam se da ste shvatili poentu izazova! Pridružite nam se i vi!
I za kraj slike paleta koje ćemo pokušati potrošiti Jelena i ja. Link Lejlinog posta ću vam ubaciti naknadno čim ga ona objavi.


Jelenina paleta-Essence (Lights of Orient)






Moja paleta - Catrice (Absolute Rose) p.s slike su uzete iz posta o njoj zbog toga što nisam imala vremena da ju uslikam. Posle posta paleta je korištena svega 2-3 puta i izgleda isto kao i na slikama.




Nadamo se da ćete nam se pridružiti i vi da da bilo još zabavnije!

Do idućeg posta,
XOXO, Nataša!

2 comments: