Wednesday, October 26, 2016

Recenzija : MAKE UP REVOLUTION - Duo face sclupt

Pozdrav moje drage make up zaljubljenice, nakon male pauze vraćam se i ja. Moram priznati da je odsustvo opravdano.
Danas želim da malo popričamo o nečemu što je već dugo vremena apsolutni hit! Ko još ne voli stvarčice za konture? Ja definitivno nisam jedna od njih.


Idemo danas pričati o MAKE UP REVOLUTION stvarčici za konture. Na prvi pogled mami. Malo sam se plašila da mi kontur boja neće odgovarati ali zapravo je pun pogodak. Pakovanje je klasično crno sa providnim poklopcem. Dobijate 15g proizvoda što je odlično i trajaće vam jako dugo. Sadrži dvije boje jedna je svjetlija za hajlajt bez šimera i bez šljokica, a druga boja koja se čini mat ali u sebi kad ju nanesete ima blagi zdravi sjaj ali i dalje nije šimerasta. Licu daje zdravi izgled. Veoma se lijepo nanose i blendaju ali morate paziti ukoliko ne želite da vam se ove dvije boje pomješaju u pakovanju. Nije previše pigmentovan što je plus jer se lijepo nadograđuje. Za sada su velike šanse da će biti moj go to proizvod za svaki dan. Detaljnije o ponašanju na licu pisaću vam u mjesečnim favoritima. A sad vas ostavljam da uživate u fotografijama :)










P.S Makeup Revolution proizvode možete naručiti na ovoj stranici: Makeup Revolution BiH Sve pohvale za stranicu i od srca vam preporučujem da naručite nešto od njih, nećete se pokajati!

Šta vi koristite za konture? Šta nam preporučujete da probamo? 

pr proizvod
xoxo Jelena

2 comments: