Monday, December 21, 2015

Golden Rose Velvet Matte ruž i olovka za usne


 Ćao! Večeras vam tipkam o Golden Rose Velvet Matte ružu i njihovoj olovci za usne. Golden Rose ruževe sam još kao mala krala iz mamine kozmetičke torbice, a sada su oni neizostavan dio moje. Golden Rose proizvodi su jako povoljni, a istovremeno kvalitetni proizvodi.
Ruž se nalazi u bordo mat ambalaži sa zlatnim logom i nazivom proizvoda. Sama ambalaža je jako kvalitetna i sigurna, tako da se ruž neće otvoriti sam u torbi i slično. Olovka je takodje crna sa zlatnim slovima i bojom same olovke na kraju.


A  sad konkretno o proizvodima. Nijansu ruža je veoma teško opisati (bar meni) rekla bih da je to neka nude-breskvasta nijansa čija boja dosta zavisi i od boje usana. Nijansa ruža je u broju 26. Još uvijek nisam odlučila da li mi se sviđa ili ne, imamo taj neki love-hate odnos. Takođe u zadnje vrijeme je dosta mješam sa tamnijom olovkom i kada se to sve sjedini jako lijepo izgleda. Ruž iako je mat ima tu neku kremastu teksturu koja klizi po usnama i veoma se lako nanosi, dovoljno je preći jednom-dvaput i dobija se potpuna prekrivenost.Takođe veoma je lagan na usnama i ne isušuje ih kao što to znaju mat ruževi. Smatram da je ovo jedan od najboljih mat ruževa na našem tržištu pri tome kada se doda smiješno niska cijena postaje dobitna kombinacija.


Olovka je u istoj nijansi kao i ruž. Nijansa olovke je u broju 228. Malo je tvrđa nego druge olovke za usne na koje sam navikla, ali samim tim i dosta preciznija. Kod ove olovke mi se sviđa i to što se veoma lako oštri i pri tome ne puca vrh olovke. Sve u svemu veoma dobra i iskoristiva olovka za koju smatram da nećete požaliti ako ju kupite. Svakako preporučujem da pogledate i ostale nijanse kako ruževa tako i olovke. Nećete se pokajati!

I za kraj mislim da swatchevi zavise od boje usana, tako da svakako isprobajte prije kupovine da budete  sigurni da vam nijansa odgovara.

  
   Da li vi koristite Golden Rose proizvode?
Koji su vaši omiljeni Golden Rose proizvodi?
Šta bi meni preporučili da probam?

Nataša xoxo

No comments:

Post a Comment