Tuesday, January 9, 2018

Sleek MakeUP i-Divine Eyeshadow Palette - Diamond Decade LIMITED EDITION




Pozdrav beauty ekipa! Tu smo sa novim postom i mislim da je ovaj specifičan za mene, hehe :) Ko bi kupio ovu paletu nego ja? :D
Ovo je moja prva Sleek paleta i čim sam je vidjela odmah sam je kupila. Boje su zapravo ono što me kupilo. Ukoliko pratite naš blog onda definituvno znate da je crna moja omiljena boja kad su sjenila za oči u pitanju i da za mene paleta nije paleta ako u sebi nema dobru crnu boju. E ova ju ima i to ne jednu već više njih :D
Ovo je limitirano izdanje Sleek i-Divine palete povodom 10 godina postojanja istih. Kažu da su izabrali dvanaest most iconic boja i stavili ih u jednu paletu. Meni se taj izbor dopada!




Što se pakovanja tiče dolazi u preslatkoj šarenoj kutiji dok je paleta standardno mat crno pakovanje (koje se nevjerovatno lako prlja). Volim palete koje u sebi imaju ogledalo, i ova to ima. Sadrži 9g proizvoda i panovi su mali ali mislim da će mi biti zadovoljstvo kad dotaknem dno jednom od njih. U sebi sadrži dvanaest boja od kojih su samo dvije mat i to crna i roza a sve ostale su šimer što meni nikad ne smeta.






E sad da pređemo na sama sjenila. Po meni ovo je paleta koja apsolutno traži da na vašim kapcima imate bazu. Bez baze nećete dobiti željeni efekat i izgled neće biti baš najbolji. Što se mat boja tiče one su fantastične a crna je ako ne i najbolja boja u paleti što se same teksture i pigmentacije tiče. Najveće varijacije primjetićete u šimer bojama koje su kao na jednoj ljestvici i kreću se od najbolje koja je najljepša boja srebra ikad do roze šimer boje kojoj se šimer tek jedva vidi kada ju probate na ruci, a još manje na oku. Pohvalila bih takođe šimer baby rozu boja koju ću mislim koristiti skoro svaki dan. Najveće razočarenje je jaka pink nijansa koja vam prva privlači pogled. Njoj sam se najviše radovala,ali po meni to nije to jer joj pigmentacija čak i sa bazom nije ni slična boji u panu.
Sve u svemu ukoliko ste kolekcionar, ovo je lijepa paleta za imati je ili takođe ukoliko ste fan limitiranih izdanja. Ovo je paleta i za sve one koji vole hladne nijanse i palete sa sivim,crnim tonovima. I na kraju svakako ovo je paleta za sve nas koji volimo da se igramo i eksperimentišemo sa bojama.




Da li ste probale Sleek i-Divine palete?
Koja je vaš favorit?

XOXO, Jelena

3 comments:

  1. Vjeruj mi da sam se dugo razmisljala oko ove palete i to samo zbog crvene sjene, ali sam ipak odabrala racionalno jer najvise od svega ne volim crne i sive nijanse na ocim :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I da, definitivno glas dajem vintage romance paleti iako je najslabije koristim :)

      Delete
    2. Draga hvala ti na prijedlogu! Definitivno cu gledati da je nabavim jer mi se takodje cini finom :)

      Delete