Friday, May 12, 2017

I heart pink!

Pozdrav beauty ekipa :) Još jedan fashion post je tu. Danas sam se odlučila za malo nježnije boje jer ipak proljeće je uveliko stiglo. Nježno roza boja je svakako jedna od mojih omiljenih boja ali što se odjevnih komada tiče ne posjedujem ih mogo u toj boji. Ipak ovom bodiju nježno roze boje nisam mogla odoljeti. Radi se o bodiju koji se ne kopča nigdje već se doslovno navlači. Boja je predivna kao i materijal. Veoma je elastičan i udoban. Moj je u veličini S. Detaljnije možete pogledati OVDJE.




Moja omiljena stvarčica koja je definitivno upotpunila ovaj look na žalost više nije dostupna za porudžbine. U pitanju su ove predivne sunčane naočale. Glomazne, roza ogledalo stakla, nježno rozi cvjetni print i crna podloga su dobitna kombinacija. Pronašla sam ovaj model naočala u kombinaciji sa drugim staklima koji možete pogledati OVDJE. Topla preporuka!



I za kraj odlučila sam se za bijelu ogrlicu od eko kože sa privjeskom u obliku srca. Malo je glomazna pa je ne preporučujem ukoliko ste sitnije građe ili imate kraći vrat. Ono što je mana ogrlice jeste kopčanje koje je na principu drikera pa ne vjerujem da odgovara baš svima. Ogrlicu možete pogledati OVDJE.


Koje su vaše omiljene boje ovog proljeća?

                          XOXO, Jelena

2 comments:

  1. Meni su omiljene boje upravo ove na tebi, bijela, bebi roza, bebi plava...pastelne..bez... divne su mi :)
    Naocale su odlicne. :)

    ReplyDelete