Sunday, April 3, 2016

Recenzija - Eveline - Volume Celebrities mascara

Pozdrav beauty ekipa!
Ovaj put vam donosimo recenziju Eveline Volume Celebrities maskare. Već sam više puta pominjala ovu maskaru te sam odlučila da ju recenziram za Vas. Nekad davno probala sam ovu maskaru. Apsolutno mi se nije dopala. Stajala je dugo u mojoj make up kolekciji i na kraju je završila u smeću. Međutim, prije par mjeseci odlučila sam da je ponovo kupim i dam joj drugu šansu. Ne znam da li su je izmjenili ali sad mi je drugačija. Potpuno mi odgovara i ne mogu da zamislim dan bez nje. Moje trepavice su kratke i ravne i definitivno nisu nešto što budi oduševljenje ali ova maskara čini čudo. U sklopu ove recenzije željela bih da pomenem još jednu maskaru koja mi odgovara ali čisto zbog naziva maskara i šta bi one po tom nazivu zapravo trebale da rade. Druga maskara je Revelique lengthening mascara.
Da budem iskrena, niti Eveline daje volumen niti Revelique daje dužinu. Izgleda u krajnjem slučaju kao da su im imena zamjenjena. 
Eveline ima gumenu četkicu dosta savitljivu ali opet čvrstu. Na krajevima je deblja dok je na sredini spljoštena. Pakovanje mi se takođe dopada. Ona ne daje neki volumen ali mi produži trepavice, lijepo ih isčešlja. Ne ljepi i super mi je i za donje trepavice. 
Revelique maskara radi suprotno, ona zapravo daje volumen. Bolja mi je kada se malo ,da tako kažem, skori nego kad je nova. Sa njom i nisam nešto oduševljena dok je koristim za donje trepavice. Pakovanje joj je klasično a četkica ravna i tvrda. 


Obe maskare su vrijedne pažnje. Ja sam što se maskara tiče jedna od onih koja se drži parole da ne znaš kakva je maskara dok je i sama ne probaš i vidiš da li ti odgovara ili ne. Od mene imate preporuke za obe. 


- lijevo Revelique ; desno Eveline - 

Da li vi imate neku maskaru koju želite da mi preporučite? Koja maskara je vaš favorit? 

                    xoxo, JelenaNo comments:

Post a Comment