Thursday, March 24, 2016

Moja rutina skidanja šminke!


Hej! Kako ste?
Već dugo spremam ovaj post i konačno je tu! Danas vam tipkam o mojoj rutini skidanja šminke. Svi znamo koliko je važno za naše lice da prije spavanja skinemo šminku. Prije sam to radila na kasičan način: blaznice, sredstvo za skidanje šminke i umivanje. Ali sa ovim malim čudom iz Oriflame-a to je postalo jako detaljnije i bolje! Nisam ni bila svjesna koiko zaprvo pudera ostane na mome licu iako sam ga skinula. Sa Skin Pro uredjajem lice ostaje potpuno čisto. I ne nije reklama, zaista je tako!


Upotreba ovog uredjaja je jako jednostavna. Ima dvije brzine i sam se gasi nakon 1 minute. Potrebno je prije upotrebe uredjaj pokvasiti, zatim nanijeti sredstvo za čišćenje, upaliti uredjaj i kružnim pokretima početi sa čišćenjem lica. Kada završite sa čišćenjem dobro isprati lice vodom.




Uredjaj jako lijepo sijeda u ruku i veoma je lagan. Rotirajuća strana se skida i potrebno ju je zamjeniti svaka tri mjeseca. Pored ove četkice koja je za normanu do osjetljivu kožu postoji još jedna koja je za dubinsko čišćenje lica i nju je potrebno naknadno naručiti. Takodje uz sam uredjaj dobije se i stalak  za uredjaj , poklopac za četkicu, torbica  i 2 AA baterije (što je ujedno i odgovor na koji način uredjaj radi).


                                                                     uredjaj u stalku

Oriflame kaže da je za čišćenje potrebno 1 min tako što kružnim pokretima 20s čistimo bradu, 20s nam je potrebno i za čelo i po 10s nam je potrebno za obraze. I kod mene se to pokazalo kao sasvim dovoljno vremena za očistiti lica. Ono što Oriflame još kaže jeste i to da ovaj uredjaj daje 8X blistaviji izgled kože, umanjuje vidljivost pora, poboljšava teksturu kože, ujednačuje tonus kože i daje optimizirano upijanje proizvoda za njegu.





Još bih naglasila da ja šminku sa očiju i dalje skidam blaznicama i sredstvom za skidanje šminke jer se ne preporučuje korištenje ovog uredjaja na očima. Sam uredjaj je jako prijatan i mekan, ne grebe kožu i zapravo je to kao svojevrsna masaža lica. Posle korištenja lice bude mekano i glatko. Ovaj uredjaj ima sve moje preporuke i mislim da je za one koji se svakodnevno šminkaju skoro pa neophodan. Njegovom upotrebom smo sasvim sigurni da je sva prljavština otišla sa našeg lica.




Ovo je gel za čišćeje lica koji ja koristim. On je iz linije Optimals i namjenjen je normalnoj do kombinovanoj koži. Fino pjeni i pumpica je jednostavna za korišćenje. Dobijete 200 ml proizvoda što je sasvim solidna količina.



Na čisto lice nanesem tonik koji ne "posušujem" već ga ostavim da se sam upije. Tonik je takodje iz iste linije kao i gel za čišćenje i ista količina proizvoda se dobije. Jedino što se on mao brže troši od gela jer mi je potrebna veća količina proizvoda. Volim da koža što bi se reklo ima šta upiti.
Nakon svega toga nanesem hidrantnu kremu ili za dan ili noć zavisno od vremena u kojem čistim lice.

To bi bilo sve što se tiče moje rutine skidanja šminke. Post je malo duži ali nadam se da sam sve fino objasnila. Nadam se da nisam nešto zaboravila. Ako vam nešto nije jasno slobodno pitajte u komentarima. Takodje voljela bih da mi napišete vašu rutinu skidanja sminke! Da li je ona slična mojoj i ako nije šta vi to radite drugacije?

Do idućeg čitanja,
Nataša XOXO!

2 comments:

  1. Gledala sam uredjaj za ciscenje nedavno u katalogu, pristupacniji je nego vecina danas na trzistu :)

    ReplyDelete