Sunday, March 27, 2016

FAVORITI - mart 2016

Pozdrav beauty ekipa!
Kako vam se dopada ideja mjesečnih favorita?
Mene je mart inspirisao iako je bio siv i tmuran. Ovog mjeseca uglavnom sam dala šansu novim proizvodima koji se zasluženo nalaze u favoritima, ali su se takođe pronašli i moji all time favoriti. Pa da počnemo :
Ovo je jedan od mojih all time favorita,a u pitanju je Oriflame beauty sunđer ili ti blender. Fantastičan je,barem meni i neizostavan dio moje svakodnevne aplikacije šminke.



Evo jednog novog proizvoda a u pitanju je jedna paleta. Essence - Winter? Wonderful! paleta me privukla na prvu svojim predivnim pakovanjem. Moram priznati da joj pigmentacija nije na zavidnom nivou ali uz bazu za sjene je sasvim pristojna. Lijepo izgleda na ocima, neutralna je, ima kako mat tako i šimer bojice. Možda je i to razlog zašto sam je tako često koristila, prosto ima sve ono što mi treba za dnevnu šminku.

Pređimo na moje najveće oduševljenje. Catrice 12h Matt Mousse make up puder savršeno odgovara mojoj koži. Prekrivanje mu je srednje do potpuno, nadogradiv je. Koristim ga sa četkom za puder, za njega mi blender nije potreban. Ono što mi se još dopada kod njega jeste što je postojan i stoji na licu cijeli dan. Tople preporuke.

Po svemu sudeći za mene je mart bio mjesec hajlajtera. Ovo je jedan od njih. Ovaj Essence Hidden Stories hajlajter je jedan od najčudnijih hajlajtera koje sam ikada probala. Ne mogu da mu opišem teksturu. Kremast je ali nije kremast,kao plastelin je. Kad jače pritisnete proizvod u njemu ostaju otisci ali ne i sam proizvod na vašim prstima ili četki. Ja sam ga nanosila prstima,tako mi je zaista bilo najlakše. Nije nadogradiv ali je predivan za dnevnu varijantu. Vrijedi ga probati.


Sledeći na redu je još jedan all time favorit. Savršeni Essence soo glow! hajlater. Kremast,u dodiru sa kožom postaje puderast,nadogradiv. Za njega zaista samo riječi hvale. Savršen!

Ovo je jedan od mojih novijih ljubimaca. Ja inače volim zlatnu boju tako da je ovaj ljepotan za mene apsolutni favorit. Predivan sjaj koji daje,blago zlatan sjaj,nadogradiv. Awh, ljubav za Essence Merry berry hajlajter.


Ovo je poseban i apsolutni 
favorit, otkriće koje je obilježilo prošlu godinu. Recenziju o ovom proizvodu možete pronaći na našem blogu a u pitanju je Artdeco eyeshadow base.

                 

Još jedan favorit je Rimmel eyebrow pencil. Moja je u broju 004 - black brown i koristila sam je svaki dan. Obzirom da su moje obrve veoma tamne ona mi odlično odgovara i volim da je koristim. Po meni jedna od boljih olovaka kod nas, a cijena više nego pristupačna. Ukoliko preferirate olovke za obrve, imate moju preporuku.


Sledeći favorit je nešto totalno drugačije za mene. Ja jednostavno ne volim osjećaj sjaja za usne ili karmina na usnama i koristim samo olovke. To je više Natin fah :) 
Međutim ovo je nešto u šta sam se zaljubila i njeguje mi usne,zato ga koristim, u pitanju je ulje za usne u vidu sjaja sa blagim kolorom i sebi. Ima blag miris, predivno pakovanje, i nježan je na usnama. Ja ga koristim naveče prije spavanja i ujutru kad ustanem usne su mi meke i spremne za olovku, hehe.


I poslednji faorit je ova Eveline Volume Celebrities mascara. Ona je neprevaziđena. Savršeno mi izvuče trepavice i neizostavan je dio moje make up rutine. Nadam se da mi nećete zamjeriti ako se ponovo pronađe u faoritima.

Da li i vi imate favorite mjeseca marta? Koji su vaši? Da li ste isprobali nešto od ovih proizvoda?
Do sledećeg druženja šaljem vam tople pozdrave uz nadu da će nas april obradovati lijepim danima a lijepi dani za mene znače mnogo veselih boja :)
Pozdrav, 
           





8 comments:

  1. Da nisam vidjela tvoj post zaboravila bi da je kraj marta! zanimljivi favoriti, mnogo highlightera koje moram probati :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daaa stiže nam proljeće :) Definitivno ti preporučujem Essence soo glow hajlajter,odličan!

      Delete
  2. I ja sam se nesto "bacila" na hajlajtere i napazarila ih puno

    ReplyDelete
    Replies
    1. Definitivno se nekako "uvuku pod kožu" i postanu naš sastvni dio svakodnevne make up rutine,bar je tako u mom slučaju hehhe :)

      Delete
  3. kakav je to sjaj za usne gdje kupujes moze li malo vise o tome

    ReplyDelete
    Replies
    1. U pitanju je Essence tint & oil sjaj za usne iz limitirane kolekcije Winter? Wonderful! Definitivno se osjeti ulje u njemu,ima predivan miris i hidrira usne,topla preporuka. Iako u nazivu je naznačen da ima boju u sebi, ne bih se složila jer na usnama izgleda kao bezbojni sjaj :)

      Delete
  4. Essence so glow sam imala i bas je dobar :D Trenutno koristim merry berry highlighter kao i neki P2 koji je savrsen :D Eveline maskaru sam imala i bila mi je dobra...
    Ostale proizvode nisam probala, ali me oriflame blender mami pravo...

    ReplyDelete
  5. Uglavnom su podjeljena mišljenja oko blendera. Nekima je dobar nekima ne. Meni je super, radi svoj posao dobro a sa druge strane pre povoljan je. Ja sam ga kupila po drugi put. U svakom slučaju mislim da je itekako vrijedan pažnje :)

    ReplyDelete