Saturday, February 20, 2016

Recenzija : ARTDECO Eyeshadow Base

Za kraj ove radne sedmice želja bih sa vama da podjelim svoje otkriće 2015. godine. Ovaj proizvod se na našem tržištu već dugo može pronaći ali ne znam iz kojeg razloga uvijek sam se radije opredjeljivala za neku drugu bazu za sjenku, a ne ovu. Ovu bazu sam kupila sasvim slučajno (bila je na nekoj baš dobroj akciji u CM-u) i dala sam joj šansu , ali nije joj dugo trebalo da postane moj apsolutni favorit!


U pitanju je ARTDECO - Eyeshadow Base. Iako je ambalaža od plastike izgleda veoma elegantno i profesionalno. Sadrži 5 ml proizvoda i moram priznati da je veoma mala količina potrebna prilikom nanošenja proizvoda na kapak. Proizvod možete nanositi prstom ili četkicom, po želji. Ja je najčešće nanosim prstima jer mi je tako najjednostavnije. Veoma je kremasta i laka za nanošenje. Puderaste je boje i u sebi sadrži šimer koji tako lijepo daje izgled očima čak i ako na kapak nanesete samo nju. Ono što je još karakteristično za nju jeste da ima miris po muškom parfemu, ali je miris jako ugodan i dopada mi se.


Ono što je njena najveća vrlina,a što i jeste suština, ona radi svoj posao fantastično! Pospješuje pigmentaciju, i čini da sjenka ostaje na mjestu cijeli dan ili veče. Sjenku podiže na potpuno veći nivo, moja ocjena je 10/10.

Evo par primjera :


CATRICE COSMETICS- SMOKEY Set EYES - SMOG OVER HONG KONG



ESSENCE - VAMPIRE'S LOVE -EYESHADOW -01 LOVE AT FIRST BITE



REVELIQUE - matte & pearly eyeshadow palette - 20 BILLIONAIRE




MANHATTAN- BUBBLE TEA
*sa lijeve strane sjene sa bazom
*sa desne strane sjene bez baze

Kakva su vaša iskustva sa bazama za sjene? Da li ste probale ovu? Kako vam se dopada?

Od mene imate tople preporuke za ARTDECO Eyeshadow Base !



xoxo, Jelena               

4 comments: