Sunday, November 29, 2015

O nama :)

Pozdrav beauty ekipi :)

Već duže vrijeme planirale smo da osnujemo blog, međutim imam dojam da takve stvari uvijek nekako odlažemo. Na kafama u zadnje vrijeme često smo pričale o tome, i odlučile smo KONAČNO, da, sad je pravo vrijeme za to :)
Odlučile smo da zajedno osnujemo ovaj naš blogić iz više razloga.
Obe obožavamo šminku, kozmetiku i sve ono što ide uz to pa mislimo da ćemo zajedno na što bolji način moći prezentovati naša mišljenja o određenim proizvodima. Dakle, volimo da testiramo nove proizvode, da međusobno podijelimo mišljenja, da kažemo one naše čuvene rečinice : "Ovo je odlično!", "Može za nešto poslužiti...", "Nije mi to baš nešto,ne dopada mi se,ne odgovara mi...". Oko nekih proizvoda se ne slažemo, neki proizvodi nam odgovaraju obema i ostavljaju nas bez daha, ali ono što je zajedničko jeste ljubav prema beauty stvarčicama u nama :)
Od sad ćemo naša mišljenja i utiske dijeliti ovde sa vama :)
Na našem blogu uglavnom ćemo pisati o drogerijskim proizvodima koji su dostupni svima. S obzirom da živimo u Bosni i Hercegovini, određeni proizvodi nam nisu dostupni, iako imamo jaku želju da ih testiramo. Brendovi koje ćemo recenzirati su, dakle, drogerijski brendovi poput: ESSENCE, CATRICE, ASTOR, MANHATTAN, L'OREAL, GOLDEN ROSE, FLORMAR, RIMMEL, AVON, ORIFLAME, BALEA, ALVERDE i mnogi drugi... :)

Do sledećeg pisanja :


Nataša i Jelena    


No comments:

Post a Comment